Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La gent gran del municipi participa en una jornada saludable que inclou una caminada i un taller a la Fundació Alícia

La jornada saludable, que s’ha celebrat aquest dimarts, està inclosa en els actes de la setmana de la gent gran que s’està celebrant al municipi.

Una vintena de santfruitosencs han participat aquest dimarts en una jornada saludable. El dia ha començat amb una caminada de 50 minuts des del nucli fins a Sant Benet de Bages. Un cop allà els participants han visitat la Fundació Alícia i han pres part en un taller de tast experimental. Aquesta proposta consisteix en un nou projecte que està engegant la Fundació en l’àmbit de la gent gran. Consisteix en trobar productes que siguin atractius i alhora nutricionals per al públic d’aquesta franja d’edat. Els assistents han pogut provar un producte elaborat de diferents maneres i valorar-lo.

Un cop finalitzat el taller s’ha celebrat un dinar de carmanyola i a la tarda s’ha realitzat una visita al Monestir de Sant Benet de Bages on els han explicat la història i diferents anècdotes d’aquest espai.

La setmana de la gent gran continua. Dimecres es va celebrar el concurs de truites amb l’animació del grup Narinant. L’activitat, es va realitzar a la residència d’avis a partir de 2/4 de 5 de la tarda, i va premiar les 3 millors truites que van portar aquell mateix dia els participants en l’activitat.
El dijous dia 11 va ser el dia de la sortida cultural i avui divendres 12 d’abril arriba una de les activitats més esperades de la setmana: el dinar de la gent gran al pavelló d’esports.
Tancarà la setmana de la gent gran la tercera estrena de “Tarda d’estrelles”, a càrrec del grup “Tercera Joventut” el diumenge a la tarda.

 

Imatges relacionades