Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La marisqueria Can Ladis i el xef Ivan Margalef, reconeguts en els 18ns Premis de l’Escola Hoteleria Joviat

L'Escola d'Hoteleria Joviat ha celebrat aquest dijous la 18a edició dels Premis de l'Escola d'Hoteleria Joviat, un esdeveniment anual que des del 2006 reconeix referents del món de la gastronomia pel seu valor i gran aportació en el sector.

Sant Fruitós de Bages ha estat molt present en aquesta edició, amb el premi a la trajectòria empresarial que ha reconegut a la marisqueria Can Ladis i el premi a la trajectòria professional que ha anat a parar a mans d'Ivan Margalef, xef del restaurant L’Ó de Sant Benet de Bages.

El tercer guardó ala millor empresa col·laboradora ha estat per Casa Gay.

Beatriu Velasco, cuinera i propietària de Can Ladis, i formada a La Joviat, ha recollit aquest guardó que premia a la llarga trajectòria d’aquest establiment que va obrir portes al municipi l'any 1988 i que prèviament ja treballaven el producte fresc, sent la família de peixaters del municipi.

El xef Ivan Margalef, qui està al capdavant dels fogons del Restaurant L’Ó de Món Sant Benet compta amb una llarga trajectòria professional. Format a l’escola Joviat ha estat al llarg de la seva carrera responsable de cuina de restaurants com el Soho Brindisa de Londres, el Caviar&Bull de Budapest, el restaurante Aligué de Manresa o el Hotel Boutique Les Clarisses de Vic.

L'acte de lliurament dels premis s’ha fet en el marc de la festa de graduació de l'Escola d'Hoteleria, amb la 34a promoció del Grau Mitjà de Cuina i Serveis, la 29a de Pastisseria i el 12è del Grau Superior de Direcció de Cuina.