Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit Empresarial de Sant Fruitós de Bages reconeix la trajectòria d'empreses i comerços del municipi

El Teatre Casal Cultural ha estat l'escenari aquest dimarts al vespre de la cinquena edició d’aquesta iniciativa.
Fotografia de grup premiats edició 2022
Fotografia de grup premiats edició 2022

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha reconegut aquest dimarts al vespre la trajectòria d'empreses i comerços del municipi i ha premiat aquelles que han destacat per la seva solidaritat i responsabilitat social, el foment de la cultura i les tradicions, el foment dels valors de comerç de proximitat i trajectòria comercial, la innovació i desenvolupament i la projecció del territori.

Els primers guardons de la nit han reconegut la trajectòria de les empreses i comerços implantats al municipi. En la trajectòria de 25 anys s’ha premiar a Automatizaciones y Movimiento Industrial S.L. (AYMI), La Sirena Alimentacion Congelada S.L.U. i Planxisteria Mecànica Sant Fruitós C.B.
L'empresa A. Raymond Tecniacero S.A.U. ha estat reconeguda pels seus 50 anys d'activitat al municipi i Unió Integral Alimentària S. A. (Casa Tió) i la Cooperativa La Agrícola s’han endut el reconeixement pels seus 106 i 129 anys de trajectòria respectivament.

També s’ha fet un reconeixement a les empreses TRS Perruquers i Wedoit Engineering S.L.U. per la seva consolidació després de 5 anys d'implantació.

Posteriorment, han arribat els guardons en les diferents categories. El premi a la solidaritat i responsabilitat social ha estat per The Cyclery S.L. i Boixadós Envasos Metàl·lics. Elena Vers Estudi de Pilates i Ingimec Ingenieria S.L han estat premiades per la seva innovació i desenvolupament.

Les empreses Navidecor i Tecnologias Aplicadas del Maíz S.L. s’han emportat el guardó pel foment de la cultura i les tradicions i el premi al foment dels valors de comerç de proximitat ha estat per Fet de Farina. Finalment la Agropecuaria Catalana SCCL i l'habitatge turístic Cal Bosquet s’han emportat el guardó a la promoció i projecció del territori.

En l’acte també s’ha reconegut la trajectòria comercial de santfruitosencs i santfruitosenques que han suposat un actiu pel seu arrelament al municipi. Els guardonats han estat Antoni Masana, de Sarauto, Antònia Moya Medina, de Foto Isidre, Joan Martínez, de Fundición Martínez i Roser Ferrer de Llibreria Ferrer.

Finalment, durant la gala s’ha fet un reconeixement i agraïment per la tasca duta a terme en la gestió de les actuacions durant els incendis del passat mes de juliol a les ADF, a Protecció Civil i a l'associació de comerciants en representació del comerç del municipi.

L'acte ha estat encapçalat per l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret i el regidor de promoció econòmica, Felip Echarri i ha comptat amb la presència de la vicepresidenta primera consellera de l'Àrea de Presidència, Vicepresidència i Projectes Estratègics del Consell Comarcal del Bages, Marta Viladés i Ribera, com a representant de PIMEC Catalunya Central, Montse Ficapal, el president d'APAES, Ferran Boixadós i el president de l'Associació Comerciants, Jaume Plans. També hi ha pres part representants del món del comerç i del teixit empresarial tant del municipi com de la comarca.

GALERIA FOTOGRÀFICA