Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova avinguda Girona s'ha obert a la circulació coincidint amb la tornada a l'escola

El vial s'inaugurarà aquest dissabte 22 de gener.

El passat dilluns 10 de gener va quedar reoberta totalment a la circulació l'avinguda Girona de Sant Fruitós de Bages, després de l'execució de les obres d'urbanització que s'hi han realitzat els darrers mesos.

Aquesta reobertura s'ha dut a terme coincidint amb el retorn a les aules dels nens i nenes, ja que és un vial molt transitat per les famílies i infants de les escoles de la zona.

Per tal de celebrar la renovació d'aquesta porta d'entrada al municipi, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages farà aquest dissabte 22 de gener, a la una del migdia, un petit acte d'inauguració per tal que tothom qui ho desitgi pugui veure de primera mà els treballs executats.

Les obres han consistit en la urbanització del voral oest de l'avinguda, des de la rotonda que enllaça amb la C-16c fins a l'escola Paidos. Concretament s’hi ha construït una vorera ampla per tal que els vianants puguin accedir als equipaments amb seguretat i alhora facilitar-los l'accés a peu fins al cementiri.

La urbanització ha incorporat enllumenat públic, una filera d'arbrat i l’asfaltatge dels dos sentits de circulació. En aquest tram també s'han senyalitzat noves places d'estacionament en línia i una nova parada d'autobús.

Les obres també han dotat la zona d'instal·lacions d'aigua, electricitat, gas, telecomunicacions i sanejament.

Paral·lelament a la urbanització, també s’ha habilitat un nou aparcament a la zona de 1.500m2 amb capacitat per a una cinquantena de vehicles.