Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova comissaria de Sant Fruitós de Bages s'inaugura en una jornada on els veïns i veïnes han pogut conèixer l'equipament

Més d'un centenar de persones han participat en les visites guiades de la mà d'agents del cos policial.

La nova comissaria de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages ha quedat inaugurada de forma oficial aquest dissabte.

L'acte d'inauguració s'ha celebrat a l'exterior de l'equipament, ubicat al xamfrà entre els carrers Arquitecte Gaudí i Eugeni d'Ors, i ha finalitzat amb el tall de cinta oficial i un posterior refrigeri per a tots els assistents.

Prèviament, en el torn dels parlaments, el cap de la Policia Local, Josep Lluís Lorente, ha destacat que aquest nou equipament és essencial per poder oferir un servei més personalitzat i eficient a la ciutadania i que finalment ara és una realitat.

Marc Costa, director general de coordinació de les policies locals, ha volgut destacar la gran evolució que ha fet la policia local al municipi des de la seva creació, en constant millora.

Per la seva banda l'alcalde Joan Carles Batanés també ha destacat la gran millora en atenció a la ciutadania que suposaran aquestes noves dependències i ha fet un sentit homenatge a Genís Caparrós Molino, qui va ser cap de la Policia Local del municipi del febrer a l'octubre de 2020 i que va finar el passat mes de febrer al qual se li ha dedicat un espai a la nova comissaria. Precisament el seu germà, Marc Caparrós, en el torn dels parlaments, ha volgut agrair al consistori aquest homenatge i ha destacat l'esperit de servei que tenia el seu germà.

Prèviament a la inauguració, més d'un centenar de veïns i veïnes han pogut conèixer aquest equipament en una matinal de visites guiades que han anat a càrrec d'agents del mateix cos de la Policia Local. Durant les visites han pogut veure les diferents sales i despatxos, com la recepció o la sala de briefing  per a realitzar formacions o preparar dispositius, així com els vestuaris, la cuina i una recepció des d'on es podrà atendre els ciutadans de forma més personalitzada.