Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova entitat El Rober parroquial gestiona la botiga de segona mà del municipi

Des d'aquest mes de gener, la botiga de segona mà del municipi és gestionada per una nova entitat, El Rober parroquial, format per voluntaris i voluntàries del poble vinculats a la Parròquia.


La botiga El Rober, ubicada a l'avinguda Bertran i Serra 7, just davant del CAP, recull roba i calçat de segona mà, parament per a la llar, joguines i altres complements que encara puguin tenir una segona vida i els posa a la venda a preus mòdics per a aquelles famílies que ho necessitin.


La botiga està oberta els dilluns i dimarts de 17 a 20 hores i els dimecres, dijous i divendres de 10 a 13 hores.


Fins ara, la gestió d'aquest establiment la realitzava l'entitat Càritas i, amb aquest canvi, El Rober es desvincula de Càritas pel que fa a la gestió de la botiga, però continua col·laborat amb l'entitat pel que fa a la recollida d'aliments, que seguirà gestionant Càritas.


La voluntat de la nova entitat és destinar els diners que es recaptin amb la venda de material a fins socials.


En cas d'algun dubte sobre quin tipus de material es recull o altres qüestions, podeu contactar amb l'entitat al telèfon 93 171 82 89 (en horari d'obertura de la botiga), al correu electrònic elrobersf@gmail.com o a través del seu compte de facebook @elroberparroquial