Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova escola Pla del Puig serà una realitat l'any 2023

Aquest dimarts s'ha realitzat l'acta de replanteig que marca l’inici dels treballs de construcció de la nova escola.

Aquest dimarts 16 de març s’ha realitzat l'acta de replanteig que marca l’inici dels treballs de construcció de la nova escola Pla del Puig, entre l’empresa contractista, la direcció facultativa de l’obra i la Generalitat de Catalunya que és qui la promou, amb la presència de representants municipals.

La nova escola estarà formada per 2 blocs diferenciats, un que acollirà els espais per a l'administració i per educació infantil, i un segon edifici, de dues plantes, on hi haurà les aules de primària, el menjador i la biblioteca.

L'edifici, de 1.965 m² construïts, té capacitat per a 225 alumnes i es construirà en una parcel·la de 4.984,78 m².

El projecte de la nova escola destaca per ser un edifici modern i funcional on prenen força els patis interiors que permetran que les aules comptin amb molta llum natural.

L’edifici serà una construcció sostenible. Per una banda s'autoabastirà en l'àmbit elèctric amb plaques fotovoltaiques i per altra banda s'escalfarà mitjançant una caldera de biomassa.

Aquest nou equipament educatiu, d'una línia d’educació d'infantil i primària, es construirà al costat de l’espai on actualment hi ha els mòduls prefabricats.

L'execució de les obres de construcció de l'escola s'han adjudicat per un import aproximat de 3 milions d'euros. Els termini per executar els treballs de l’escola és de catorze mesos.

Aquestes obres coincidiran durant els primers mesos amb les de la urbanització de l'entorn del recinte educatiu, que executa l’Ajuntament.