Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pedalada familiar posa el punt i final a la setmana de la mobilitat sostenible i segura a Sant Fruitós de Bages

Sant Fruitós de Bages ha organitzat sessions d’educació viària pels infants, tallers de reparació i manteniment de bicicletes i una pedalada popular dins la setmana europea de la mobilitat sostenible i segura.

Una cinquantena de persones van participar aquest dissabte a la pedalada popular a l’entorn de Sant Fruitós de Bages. Els participants van poder gaudir d’un recorregut apte per a tota la família, en alguns trams fins i tot ben enfangat per la pluja del divendres, que encara va fer més divertida la pedalada pels més petits.

En finalitzar, tots els esportistes van poder gaudir d’un berenar i els més petits van participar d’un recorregut d’educació vial i d’habilitats que es podia fer tan en bicicleta com amb patinets o push bikes.

Durant la setmana l’empresa santfruitosenca Grup de Ciclisme 365 va organitzar dues sessions de manteniment i reparació de bicicletes i els agents de la policia local del municipi, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, van realitzar sessions d’educació viària a les escoles.

Tots els actes estan emmarcats dins de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, que s’ha celebrat del 16 al 22 de setembre a nivell europeu.

Reviu la pedalada aquí: https://goo.gl/photos/ovXqSL6qM3c2MFmy6