Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pel·lícula preseleccionada pels Oscar "20.000 especies de abejas", arriba aquest setembre al Teatre Casal Cultural

La projecció serà el dissabte 24 de setembre en el marc del Cicle Gaudí de Cinema.

Amb l'arribada del setembre es reprèn a Sant Fruitós de Bages el Cicle Gaudí de Cinema i ho fa per la porta gran amb la projecció de "20.00 especias de abejas" dirigida per Estibaliz Urresola, un dels films preseleccionats per a optar a la categoria de millor pel·lícula internacional als Oscars. Aquest film ja compta amb un premi a la millor intèrpret protagonista, per a Sofía Otero, al Festival de Cinema de Berlín.

Aquest drama ens parla de la Cocó, de vuit anys, qui no encaixa amb les expectatives del seu entorn i no entén per què insisteixen a dir-li Aitor. No es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, que es troba en una profunda crisi professional i sentimental, aprofita les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa familiar on viu la seva mare i la seva tieta apicultora. Aquest estiu canviarà les seves vides i obligarà a les dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als seus dubtes i temors.

Recordem que el Cicle Gaudí de Cinema porta al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages un film amb participació catalana el darrer diumenge de cada mes. Les projeccions són a 2/4 de 7 de la tarda.

Les entrades per a la sessió es poden comprar a partir de 2,5 euros AQUÍ