Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pel·lícula "Saben aquell", que narra la carrera de l'humorista Eugenio, arriba a Sant Fruitós de Bages dins el cicle de Cinema Gaudí

La projecció serà el diumenge 28 d'abril al Teatre Casal Cultural.

La pel·lícula "Saben Aquell", dirigida per David Trueba i amb guió de Trueba i Albert Espinosa arriba aquest mes d'abril a Sant Fruitós de Bages dins el cicle Gaudí de Cinema.

Aquesta comèdia situa l'espectador a la Barcelona de finals dels anys 60 quan Eugenio Jofra, un jove joier, coneix a una jove, la Conchita, en un autobús de línia.

L'atracció entre ells és instantània i tots dos comencen la història d'amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica.

Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s'ha d'absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l'humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb "Saben aquell..."

La pel·lícula compta amb un Premi Gaudí, un Goya i un Feroz per a David Verdaguer com a millor actor protagonista, un premi Gaudí per a Carolina Yuste com a millor actriu protagonista i també ha estat guardonada amb els premis Gaudí a Millor direcció de producció, Millor direcció artística, Millor so, Millor maquillatge i perruqueria i Millor vestuari.

La projecció serà el diumenge 28 d'abril a 2/4 de 7 de la tarda. Les entrades es poden comprar anticipadament a partir de 3 € AQUÍ