Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La piscina municipal obre portes el proper 21 de juny

La piscina municipal de Sant Fruitós de Bages celebrarà una jornada de portes obertes gratuïta el proper 21 de juny, per tal de donar el tret de sortida a la temporada d’estiu. L’equipament estarà obert fins el proper 11 de setembre. La piscina obrirà diàriament des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre, excepte el període comprès entre el 29 d’agost i el 11 de setembre, que obrirà des de 2/4 de 12 del migdia fins a 2/4 de 8 del vespre.
A partir del proper 14 de juny i fins al dia 20, els interessats en demanar l’abonament de temporada poden dirigir-se a la piscina en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. Durant la primera setmana d’obertura de l’equipament, es reforçarà el servei d’atenció al públic per facilitar el tràmit de fer els abonaments.
Del 4 al 29 de juliol s’iniciaran els cursets de natació pels nens d’entre 4 i 10 anys. El mateix dia 4 es realitzarà una prova de nivell per tal d’establir els diferents grups. Els interessats poden realitzar les inscripcions, del 21 de juny al 3 de juliol a la mateixa piscina, al preu de 30€ pels abonats o 36€ els no abonats.
Recordem que enguany la piscina comptarà amb 2 agents cívics per tal de fomentar comportaments més civilitzats i d’aquesta manera afavorir la convivència i el respecte cap a tots els usuaris.

Arxius Adjunts