Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia de Sant Fruitós de Bages ven escuts solidaris per lluitar contra el càncer infantil

La policia local de Sant Fruitós de Bages s'ha adherit a la campanya "Escuts Solidaris", amb l'objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta consisteix en la venda d´escuts brodats amb l’ensenya de cada municipi i d'aparença similar als oficials de la Policia Local.

Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, porta incorporada l'etiqueta #pelsvalents. Aquest escut porta una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores, motxilles, etc.

A la campanya s’hi ha afegit més de 80 cossos de Polícia Local de tot Catalunya i s’està començant a expandir cap a altres municipis d’Espanya. Des de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, la primera Polícia Local del Bages que s’hi adhereix, s’estan duent a terme diferents accions per tal de difondre aquesta campanya solidària i contribuir al màxim a la seva difusió.

El donatiu per cada escut solidari és de 4 euros i ja es poden adquirir a les dependències de la Policia local de Sant Fruitós de Bages.

La recapta dels diners s'ingressarà al Pediàtric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu i es destinaran íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia amb l’objectiu de construir un hospital infantil oncològic.