Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Sant Fruitós de Bages realitza jornades d'educació viària als alumnes del municipi

Agents de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages han realitzat 2 sessions d'educació viària als alumnes de 5è i 6è de primària de l'escola Paidos en el marc del programa Mobilitat Segura.

Durant aquestes jornades educatives, que s'han realitzat aquest dimecres i dijous, els alumnes han après comportaments i hàbits cívics a la via pública i també a valorar la prevenció per tal d'evitar situacions de risc.

Els agents policials del municipi els han explicat a l'aula les normes bàsiques que s'han de dur a terme a la via pública tant quan es desplacen a peu com quan ho fan amb bicicleta, patinet o amb vehicle familiar.

La següent sessió que es desenvoluparà, permetrà als alumnes portar a la pràctica els conceptes apresos a través d'un parc mòbil, on els nens i nenes amb la seva bicicleta o patinet realitzaran un itinerari segur acompanyats pels agents.

El consistori està treballant per tal de realitzar el programa de Mobilitat segura amb els alumnes de cicle superior de les escoles Monsenyor Gibert i Pla del Puig.