Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Sant Fruitós també patrullarà en moto

La Policia Local de Sant Fruitós de Bages podrà patrullar amb dues motocicletes de la marca Yamaha, a partir d'aquesta setmana. 

A partir d’aquesta setmana, la Policia Local de Sant Fruitós de Bages podrà patrullar amb dues motocicletes de la marca Yamaha. Després de vendre els dos quads amb els que comptava el cos de seguretat pel poc ús que se’n feia. L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va adquirir ahir els vehicles de dues rodes al concessionari Automòbils Fernández de Sant Fruitós. Un dels principals motius pels quals s’ha pres aquesta decisió és la reducció de la despesa en combustible que suposa transitar amb una moto en comptes de desplaçar-se en cotxe. Per altra banda, aquesta adquisició també comportarà una millora en la mobilitat dels agents ja que les motos permetran la divisió d’una patrulla (formada sempre per dos policies) en un moment donat per cobrir un altre servei.
Actualment, l’Ajuntament compte també amb dos vehicles 4x4 que utilitza la Policia Local, un Nissan Qashqai i un Nissan Pathfinder. El primer seguirà estan al servei del cos de seguretat i el segon passarà a formar part de la flota de la brigada d’Obres del consistori.