Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La presentació del llibre "Sant Fruitós, passió pel bàsquet" omple la biblioteca

La biblioteca de Sant Fruitós de Bages va acollir la presentació del llibre, Sant Fruitós, passió pel bàsquet, on s’analitza cronològicament la història d’aquest esport a Sant Fruitós de Bages al llarg d’una mica més de cinquanta anys.

L’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, va presidir l’acte i a continuació Anton Puigmal, membre de la Comissió Organitzadora Ciutat del Basquet 2016, va fer una breu introducció per donar la paraula a Francesc Comas, autor del llibre.

Per finalitzar l’acte, Lluis Puyaltó va realitzar una conferència sota el títol «Inicis del Bàsquet a Catalunya, el Bages i Sant Fruitós», acompanyat pel regidor d’esports de Sant Fruitós de Bages, Tomàs Casero.

El llibre s’estructura en 5 capítols per ordre cronològic, des dels antecedents, amb les noies del col·legi Sagrat Cor i el Fruitosenc, passant pel bàsquet escolar, el Paidos i el CB Sant Fruitós. El tercer capítol ja fa un repàs a l’ASFE per arribar al cinquè capítol on s’expliquen tots els actes de l’any 2016 com a Ciutat del Bàsquet Català.

 


Reviu la presentació aquí