Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La presidenta del Parlament, Anna Erra, visita l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

La presidenta del parlament de Catalunya, Anna Erra, ha visitat aquest dimarts a la tarda l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Ha estat rebuda a la sala de plens consistorial per l'alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, i pels regidors i regidores del plenari.

Durant la visita, la presidenta ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament i ha fet entrega d'una rèplica numerada de la senyera del Parlament de Catalunya. Per la seva banda, l'alcalde li ha fet entrega del llibre de la Festa de l'Arròs.

Posteriorment, la comitiva s'ha desplaçat al Nexe- Espai de Cultura per a celebrar el tancament de curs de la Fundació Impulsa dels joves del Bages i de l'Anoia.

L'acte l’ha obert el president de la Fundació Impulsa, Carles Cuyàs. A continuació ha pres la paraula l'alcalde, Joan Carles Batanés, i la presidenta del Parlament, Anna Erra, ha tancat l’acte protocol·lari. Les autoritats han parlat de la importància de les persones, ja que en aquest projecte la participació dels mentors i mentores és un punt clau.

Posteriorment, els joves assistents i els seus mentors han participat en una activitat lúdica i a continuació se'ls ha fet entrega dels diplomes de finalització de la beca.

La Fundació Impulsa fa un treball molt important donant suport a joves que d’una altra manera potser no podrien continuar els seus estudis, el que requereix d’un finançament important a través de subvencions de les administracions, així com aportacions d’empreses i particulars. L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja fa 4 anys que col·labora en aquest projecte i el nombre de joves becats del municipi ha augmentat any rere any.

El programa Impulsa té per objectiu promoure la igualtat d'oportunitats entre els alumnes de 4t d'ESO oferint una beca a joves amb talent que es troben en una situació econòmica o social desafavorida, per tal que puguin tenir accés a estudis de formació professional. Aquest curs, han estat becats al Bages un total de 23 alumnes, 9 dels quals de sant Fruitós de Bages.