Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La primera edició dels Benet Games clou amb èxit de participació

Sant Benet atrau un públic familiar, mentre que l’àrea del Cobert de la Màquina del Batre de Sant Fruitós esdevé el punt de trobada del públic adolescent i jove

Els Benet Games van tancar la seva primera edició el passat diumenge després de dues jornades d’activitats esportives i lúdiques dirigides a tots els amants dels esports a l’aire lliure. L’acte inaugural es va fer dissabte al migdia, presidit per l’alcalde Joan Carles Batanés, i amb una exhibició de paracaigudes amb la bandera dels jocs.

En les activitats programades a l’entorn del Monestir de Sant Benet els nens i nenes van ser els grans protagonistes participant en modalitats com les canoes i la tirolina, dos dels atractius d’aquesta primera edició juntament amb les espectaculars exhibicions d’slackline entre d’altres. L’espai del Cobert de la Màquina del Batre va atraure a un públic adolescent i aventurer que va gaudir de modalitats com l’enduro i el freestyle de BTT i la festa de Ràdio Flaixbac, que malauradament va quedar deslluïda per la pluja.

El sistema de transport amb busos gratuïts i carruatges va funcionar a tota hora i va permetre els desplaçaments amb agilitat entre els dos espais del certamen. En paral·lel, els serveis culturals de Món Sant Benet i de la Fundació Alícia van proposar tallers i visites pensades expressament per a l’ocasió.

L’Ajuntament fa un balanç molt positiu de la primera edició dels Benet Games i dóna les gràcies a totes les entitats que han fet possible la celebració d’unes jornades esportives, lúdiques i culturals a l’aire lliure que han congregat centenars de persones.

Imatges relacionades