Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La primera marxa nòrdica en família a Sant Fruitós de Bages aplega 125 participants

Sant Fruitós de Bages ha celebrat aquest diumenge la primera edició del projecte esportiu "Marxa nòrdica en família" on 125 participants de totes les edats han pogut gaudir de diferents recorreguts entorn del municipi i activitats paral·leles.

Just abans de donar el tret de sortida a la caminada, els més petits han pogut realitzar diferents tallers i jocs i els adults han pogut aprendre les principals tècniques d'aquest esport.

A continuació s'ha començat la caminada amb un recorregut de 9 km i un de 4 km amb sortida des del Bosquet i cap a la zona de Les Brucardes.

Aquest circuit també ha estat un punt solidari on els participants inscrits han pogut fer aportacions gràcies a la participació de les persones voluntàries del banc d’aliments.

Des de l'Ajuntament volem agrair la col·laboració dels usuaris del Centre Ocupacional La Sagrera d’Ampans, qui han estat els encarregats de repartir el menjar en l’avituallament d’arribada, de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil per vetllar per la seguretat dels participants i també a Aigües de Manresa per la cessió d’una font d’aigua potable.