Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La proposta “Venècia: entre canals i música” puja a l’escenari la jove soprano Mao Miyoshi de la mà de Mireia Pintó i Bronevetzky i l’actor Jordi Boixaderes

Aquest dijous 21 de juliol, en la 28a edició del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana, arriba l'espectacle “Venècia: entre canals i música” la tercera de les propostes d’aquest festival que omple els dijous de juliol de música els jardins de Sant Benet.

La jove soprano Mao Miyoshi és l'artista emergent escollida pel Festival d'enguany, en l'aposta que es va donant des d'anteriors edicions de potenciar a joves amb talent. L'acompanyaran dalt de l'escenari la mezzosoprano Mireia Pintó i el pianista Vladislav Bronevetzky. En aquest concert l'actor Jordi Boixaderes serà qui faci de narrador d'aquesta proposta artística que interpretarà peces de compositors que s'han deixat inspirar per la ciutat de Venècia com Rossini, Hahn o Offenbach.

L'honorable Consellera de Cultura la Sra. Natàlia Garriga assitirà a la vetllada.

El preu de les entrades és de 25 € per concert i es poden adquirir a https://entradas.codetickets.com/entradas/festivalinternacionalmusicaclassica, i presencialment a les taquilles del Kursaal de Manresa i a Foto Isidre a Sant Fruitós de Bages.