Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Refesta culminarà els actes de la setmana europea de la prevenció de residus

Aquest dissabte 25 de novembre, Sant Fruitós de Bages celebrarà la sisena edició de la ReFesta, una jornada lúdica per tal de fomentar la reutilització i el reciclatge.

En el marc de la setmana europea de la prevenció de residus, que se celebra del 18 al 26 de novembre, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat, un any més, la ReFesta, una matinal d’activitats per a tots els públics.

La plaça Alfred Figueras serà l’epicentre de les activitats amb un mercat d’intercanvi i venda d’objectes de segona mà, intercanvi de contes i llibres, tallers de manualitats pels més petits, inflables, parades de productes artesans i xocolatada popular. La ReFesta començarà a 2/4 d’11 del matí i s’allargarà fins a 2/4 de 2 del migdia.

Totes les persones interessades en participar en el mercat d’intercanvi cal que s’inscriguin prèviament omplint un formulari que es pot trobar a la web de l’Ajuntament, a través del correu electrònic mediambient@santfruitos.cat o bé poden apuntar-se per telèfon a l’Ajuntament al 93 878 97 00. Les inscripcions es poden fer fins el divendres a les 14h.

Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bones condicions i poden ser tan diversos com llibres, dvds, roba, joguines, mobles, parament de la llar,... Totes les persones que s’inscriguin prèviament, l’Ajuntament els facilitarà una taula i les cadires que necessitin durant la jornada.

Arxius Adjunts