Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ReFesta torna a Sant Fruitós de Bages en el marc dels actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Després de 3 anys sense celebrar cap edició, enguany el dissabte 25 de novembre, Sant Fruitós de Bages torna a celebra la novena edició de la ReFesta, una matinal lúdica per a tots els públics destinada a fomentar els hàbits de la reutilització i el reciclatge, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

A partir de les 10 del matí, i fins a 2/4 de dues del migdia, la plaça Onze de Setembre i el Cobert de la Màquina de Batre acolliran diferents propostes enfocades a la sensibilització ambiental i el foment de la reducció de residus mitjançant la reutilització.

Durant tot el matí la plaça acollirà el tradicional mercat d'intercanvi i de venda d'objectes de segona mà, on tothom qui ho desitgi podrà muntar una parada amb aquells articles que tingui per casa i que encara puguin tenir una segona vida: roba, joguines, parament de la llar, mobles, llibres... Totes les persones interessades a participar-hi han d'inscriure's, abans del 21 de novembre, a través del següent FORMULARI

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a través del correu electrònic a sfb.mediambient@santfruitos.cat o trucant per telèfon a l'Ajuntament al 93 878 97 00.

A 2/4 d'una del migdia amenitzarà la matinal la cercavila La revolució dels residus, un espectacle infantil i familiar de carrer on els residus prenen vida i es converteixen en personatges màgics: un cavall de tres metres, un gegant, equilibristes, titelles i músics. També hi haurà xocolatada popular per tothom.

Durant el matí també s'oferiran tallers de manualitats enfocats a sensibilitzar a la mainada.

En el marc de la jornada també hi haurà el mercat de Brocanters i Col·leccionistes sota el Cobert, que se celebra de forma regular el darrer dissabte de cada mes.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus celebra activitats per tot el continent, del 18 al 26 de novembre, centrant-se enguany en la importància de reduir els envasos.