Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rosaleda comptarà amb nous punts de llum al perímetre del barri

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de millora i reforç de l'enllumenat del barri de La Rosaleda, en la seva fase 1, que permetran que el perímetre d'aquesta zona del municipi compti amb més punts de llum.

Aquesta actuació dóna resposta a les demandes veïnals reclamant més lluminàries a la zona, fruit de la sensació d'inseguretat que ha patit al barri residencial pels furts ocasionats en alguns dels habitatges.

Concretament, s'ha realitzat un estudi lumínic a tot el perímetre i, en funció d'aquest, s’han projectat diferents fases per dotar de punts de llum aquelles zones on s'han detectat mancances.
Properament, també està prevista una altra fase d'actuació de reforç i millora de l'enllumenat del barri que millorarà la il·luminació als passos de servei del carrer Mercè Rodoreda.

En els darrers mesos, des de l’Ajuntament també s’han realitzat millores en l’enllumenat en diferents punts del municipi.

Per una banda, s'han reposat les làmpades d’il·luminació de tipus monumental de l'església de La Sagrera, i s'hi ha instal·lat una línia de vida per garantir la seguretat dels treballadors en les tasques de revisió i reparació oportunes.

Per altra banda, també s'han instal·lat nous punts de llum en zones que s'havien detectat com a punts foscos. Concretament, un a l'avinguda Bertran i Serra cantonada amb Dr. Fleming, quatre nous punts al carrer Sol de Torroella de Baix, i un darrer al carrer Barcelona cantonada amb el carrer Dr. Fleming.

A banda també s'han substituït diferents columnes existents d'enllumenat en mal estat, degut a possibles col·lisions de vehicles, als carrers Pica Estats, Coll i Poal.