Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rosaleda i Les Brucardes compten amb quatre noves càmeres de vigilància per al control dels vehicles que accedeixin a les urbanitzacions

Aquesta setmana han entrat en funcionament quatre noves càmeres lectores de matrícules de vehicles i d’entorn a La Rosaleda i a Les Brucardes.

Concretament s’han ubicat a l’enllaç amb el camí paisatgístic i en el camí de la depuradora, a Les Brucardes; i a les entrades est pel carrer Major i oest, pel carrer Lledoner, de La Rosaleda.

Aquests dispositius permeten augmentar la seguretat d’aquestes zones residencials ja que és un sistema que permet treballar proactivament als cossos policials. Aquests aparells compten amb un sistema capaç de capturar amb fiabilitat més del 97% de les matrícules dels automòbils i avisen immediatament a la Policia Local en cas que detectin l’entrada d’un vehicle amb una matrícula inclosa en les llistes negres de Mossos d’Esquadra. A banda també permeten tenir un registre que pot ser útil en cas d’investigacions posteriors.

Fruit de la instal·lació d’una de les noves càmeres a Les Brucardes, s’ha pogut  desplaçar la preexistent que es trobava instal·lada al camp de futbol, la qual s’ha col·locat per protegir l’accés al nucli des del camí de Viladordis.

Aquestes quatre noves càmeres s’afegeixen a les 16 que ja hi ha en funcionament al municipi: 3 a Pineda de Bages (als dos accessos a la urbanització per la carretera Santpedor, i un a l’accés per Sant Iscle),  2 als accessos de Les Brucardes (una a la carretera d’accés des del pavelló i una altra al camí de la depuradora), 4 al nucli (als dos accessos de la carretera de Vic, una per l’av. Girona i una altra per av. Bertrand i Serra d’accés al polígon industrial La Bòbila), 4 al polígon industrial Casa Nova – Riu d’Or (accessos des de la carretera C-16C cap als carrers Matagalls i Collserola, accés des de la carretera N-141c cap al carrer Montsant i accés des del camí Ral cap al carrer Moixeró) i 3 al polígon industrial Sant Isidre (accessos des de la carretera C-16C cap als carrers Aneto i Pic Negre i accés des del camí de l’Agulla cap al c. Aneto).