Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana de la Gent Gran de Sant Fruitós de Bages clou amb una molt bona valoració

Les noves activitats proposades enguany, el cinefòrum i l’espectacle de playback de la gent gran de l’Esplai, han tingut molt bona acollida. La Jornada Saludable que s’havia de celebrar dimecres ha quedat posposada pel dia 10 de maig degut a la pluja.

Sant Fruitós de Bages ha celebrat del 24 al 30 d’abril, una setmana d’activitats diverses destinades a la gent gran del municipi.

El dinar que es va celebrar divendres al pavelló municipal va tornar a ser aquest any, un dels plats forts de la setmana, amb 300 comensals que hi van assistir. Durant l’acte, es va homenatjar a Concepció Sanfeliu i a Ramon Franch, les dues persones més grans que van assistir-hi i que enguany celebren els seus 91 anys.

Una de les noves activitats del programa d’enguany va ser el cinefòrum, amb la projecció de la pel·lícula “Si nos vamos a vivir juntos” i el posterior debat sobre totes les facetes de la vellesa, que va ser conduit per Sònia Díaz, de la cooperativa Sienna.

La sortida a Blanes del dijous va fer un ple total d’assistència i els participants van poder visitar el museu Puig i Cadafalch (en comptes del jardí botànic), la llotja i van degustar un dinar al port.

Pel dimecres 26 hi havia programada una Jornada Saludable a la granja Les Pedreres que s’ha posposat pel dimecres 10 de maig. La sortida a peu serà a 2/4 d’una des del Nexe- Espai de Cultura i inclourà un taller amb animals, una sessió d’estiraments saludables i una xerrada sobre seguretat ciutadana a càrrec de la policia local de Sant Fruitós. Les inscripcions cal realitzar-les a l’àrea d’atenció a les persones ubicada al carrer Padró.

La setmana d’activitats va cloure amb una de les activitats més esperades del programa, l’actuació del grup de playback de l’Esplai interpretant l’espectacle “La tercera joventut. Tarda d’estrelles”. Més de 300 espectadors van gaudir durant les dues sessions que es van realitzar on l’elenc estava format per un grup de gent gran del municipi d’entre 60 i 83 anys que havien estat assajant des del setembre i que van oferir un espectacle d’alta qualitat.