Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana Jove tanca amb el Flying Santfree, un concert de sis hores de punxadiscos

Aquest divendres 13 d'octubre tanca la Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages amb el Flying Santfree, el concert que fa de traca final a més de deu dies de propostes pels i les joves del municipi.

La festa començarà a les 11 de la nit al pavelló d'esports amb la Dj Curlis i la seguiran el DJ Max Töwel, els Pundawakers i tancarà, a 2/4 de 4 de la matinada, el DJ Uriz.

Les entrades pel concert es poden comprar anticipadament per 3 € al Nexe Espai Jove o AQUÍ o per 5 € el mateix dia a taquilla. Recordem que els menors de setze anys hauran d'entrar al recinte acompanyats per un major de divuit anys i amb el full d'autorització signat pels pares o tutors legals del menor.

Aquest dimecres 11 d'octubre continuen les activitats programades amb un taller de cuina i el dijous 12 d’octubre el parc del Bosquet acull la tercera competició d'street workout amb les modalitats de resistència i freestyle i categoria femenina.

Els i les joves ja han participat en una sessió de cinefòrum, en un curs de manipulació d'aliments i aquest cap de setmana ha tingut lloc un torneig de pàdel a les instal·lacions de les Brucardes.