Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Setmana Jove torna ampliada a dues setmanes de propostes i activitats

Del 12 al 22 d’octubre Sant Fruitós de Bages celebra dues setmanes d’activitats dirigides als i les joves amb propostes variades.

La Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages torna aquest mes d’octubre amb activitats esportives, culinàries, socials, culturals i de noves tecnologies.

La primera de les activitats programades és el torneig de 12 hores de futbol sala que es disputarà el dimarts 12 d’octubre. De les 9 del matí i fins a les 9 del vespre, el pavelló municipal acollirà aquesta tradicional jornada esportiva on hi poden prendre part equips d’entre 5 i 10 jugadors i jugadores. Els i les joves que vulguin prendre-hi part han d’inscriure’s abans del 6 d’octubre. El preu per participar-hi és de 15€ per equip i s’establiran 2 categories per les edats: júnior de 12 a 16 anys i sènior de 17 a 22 anys.

El dimecres 13 d’octubre, a partir de les 4 de la tarda al Nexe Espai Jove, arriba la segona proposta esportiva amb una tarda de ping-pong, a càrrec del club CEFAR.

Pel dijous 14 d’octubre arriba la proposta culinària de la setmana jove amb un taller de sushi. Aquesta activitat es realitzarà al Nexe Espai Jove a partir de les 5 de la tarda.

De la mà de Teo Valls, el dimarts 19, les persones interessades podran assistir a un taller de  masculinitats alternatives a partir de les 6 de la tarda. La participació en aquest espai és no mixta, només per a homes. El mateix dijous arriba  el torneig de Just Dance amb l’associació jove Social Lovers a partir de les 5 de la tarda al Nexe Espai Jove.

Una de les propostes musicals arribarà el dimecres 20 d’octubre amb la tarda de Karaoke, a partir de les 4 de la tarda al Nexe Espai Jove.

El colofó de la setmana el posarà la Nit de Microconcerts del divendres 22 al vespre. Aquesta sessió començarà a les 10 del vespre a l’edifici del Nexe Espai de Cultura i actuaran Artium Trio, Itzipa Band i Green Dog.

Totes les activitats de la setmana jove són gratuïtes, excepte el torneig de futbol sala, i cal inscriure’s prèviament, ja que l’aforament és limitat. Per a realitzar les inscripcions es pot fer per telèfon al 93 878 89 83, per whatsapp al 609 00 21 54 o a través de l’instagram @nexejove. Les diferents propostes de la Setmana Jove 2021 estan subjectes a les directrius sanitàries.