Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Taula de Seguretat corrobora l'efectivitat de les càmeres de vigilància als polígons del municipi

Agents dels cossos dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, representants de l'Associació de Parcs Empresarials del municipi, l’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés,  i la regidora de Promoció Econòmica, Carme Cruz, , han celebrat aquest dimarts la Taula de Seguretat, una trobada per tal de fer seguiment de les actuacions que es realitzen en matèria de seguretat a les zones industrials del municipi.

Durant la reunió, els Mossos d'Esquadra han exposat les dades presentades a la Junta Local de Seguretat, celebrada el passat 19 d'octubre, als representants del teixit empresarial d'on es constata que el sistema de càmeres de vigilància als polígons santfruitosencs és el més avançat de la comarca, fet que ha permès la detecció i detenció d'infractors.

La Taula de Seguretat es celebrarà de forma periòdica per tal que els cossos de seguretat, l'Ajuntament i el teixit empresarial posin en comú el treball fet i es puguin emprendre noves accions.

La trobada s'ha celebrat a la comissaria de la Policia Local del municipi i els presents han pogut visitar les noves dependències.

La previsió és que durant el 2024 la Taula comenci a treballar amb temes de ciberseguretat.