Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La trobada d'escoles de bàsquet a Paidos aplega més de 300 joves esportistes

Una trentena d'equips de bàsquet de les comarques centrals i més de 300 nens i nenes han participat aquest diumenge a la trobada final d'escoles de bàsquet i de la lliga Escobol de les comarques centrals.

En la trobada hi han participat infants des de P4 i fins a 2n de primària de diferents clubs de les comarques centrals. Pel què fa a la lliga Escobol, han disputat partits infants de 2n de primària.
Els clubs que hi han pres part amb diferents equips han estat: Escola Paidos, ASFE, CB Navàs, CB Castellet, AE Sallent, CB Santpedor, CB Artés, CB Vilatorrada, Manresa CBF, La Salle Manresa, Escola CB Vic, Osona, CB Torelló, Bàsquet Piera, Bàsquet Oms i Òdena Club Bàsquet.

L'aplec ha comptat amb la presència de Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Bàsquet, del regidor d'esports de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, David Ruiz, del regidor d’ensenyament Felip Echarri, del president de l'AEE Paidos, Joan Girona, del president de la cooperativa Paidos, Josep Orive i de la coordinadora d'esports del centre Ivet Estany.