Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada Jove serà el plat fort per a l'elaboració del Pla Local de Joventut 2018-21

El proper diumenge 3 de desembre a les 6 de la tarda, el Nexe-Espai de Cultura acollirà la Trobada Jove, l’acte principal del procés participatiu que ha impulsat l’Ajuntament per tal d’elaborar del Pla Local de Joventut 2018-21 de Sant Fruitós de Bages.

El Pla Local de Joventut del municipi establirà les línies polítiques que es duran a terme de cara al període 2018-2021 en l’àmbit de joventut.

Aquesta trobada és oberta a totes les persones del municipi d’entre 12 i 35 anys per tal que puguin dir la seva sobre les principals qüestions que afecten al joves com poden ser l’oci, l’educació, l’accés a l’habitatge i al mercat laboral o l’esport.

En aquest acte, tutelat des de la regidoria de Joventut i dinamitzat per l’empresa Quòrum i amb el suport de la Diputació de Barcelona, es realitzarà un teatre fòrum i uns tallers participatius on els i les joves, en clau d’anàlisi de la realitat juvenil, podran aportar valoracions i propostes, que es tindran en compte en la projecció dels propers quatre anys en els programes a desenvolupar per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Recordem que, a banda de la Trobada Jove del proper diumenge 3 de desembre, els joves també han pogut aportar les seves opinions a través d’un qüestionari online.