Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada Nacional de microcotxes crea expectació a Sant Fruitós de Bages

Hi han participat un total de 42 vehicles.

La trobada nacional de microcotxes, celebrada a Sant Fruitós de Bages aquest cap de setmana, ha portat al municipi 42 petits vehicles vinguts de Catalunya i d‘altres punts com Alacant, Benidorm, Vitòria i Ginebra.

Els veïns i veïnes han pogut gaudir veient aquests vehicles circulant pel municipi i, els més curiosos, els han pogut veure de ben a prop tant a la plaça Alfred Figueras com al Cobert de la Màquina de Batre. Durant el diumenge al matí, a la plaça Alfred Figueras es va poder viure una gimcana on els participants van posar a prova els seus vehicles en un circuit i en una pista d’acceleració.

Durant tot el cap de setmana els participants en aquesta edició, organitzada pel Clàssic Motor Club del Bages i l'Ajuntament, han realitzat diferents sortides per la comarca com a la Colònia Vidal i Montserrat. La Trobada va finalitzar amb un dinar de cloenda amb entrega de premis a Sant Benet de Bages.

Aquesta ha estat la primera vegada que el municipi acull aquesta trobada amb un gran èxit tant de participants com de públic.