Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La veu emergent de Maïa Vidal, l'humor del nou espectacle d'en Peyu i el muntatge Enfila S.A., centren la programació de primavera de Sant Fruitós de Bages.

La programació cultural dels propers mesos portarà destacades actuacions a Sant Fruitós de Bages, la veu emergent de Maïa Vidal, l'humor del nou espetacle d'en Peyu i un deliciós espectacle que barreja teatre, circ i la història de les fàbriques tèxtils, completen la programació.

El proper dissabte 9 d’abril a les 22,00 h., s'estrena la programació amb l'actuació al Teatre Casal Cultural de la cantant Maïa Vidal, una magnífica veu emergent del que es coneix com electro-pop i que es va donar a conèixer per la cançó del curtmetratge d’Alejandro Amenábar per l’espot d’Estrella Damm a l’estiu 2015. Acompanyada per Giovanni Cultrera, Maïa Vidal ens presentarà una carta d'amor oberta, el seu tercer disc, "You’re the waves" (Crammed Discs) el qual sona a totes les ràdios de França, Japó, i els Estats Units.

Un altre destacat espectacle que es farà al Teatre Casal Cultural, serà l’actuació del popular humorista català Peyu, habitual als programes d’humor a TV3 i RAC 105, que presentarà el seu NOU espectacle “i-Time”, el dissabte 7 de maig a les 9 del vespre. En aquesta obra en Peyu es transforma en una mena d’Steve Jobs a la catalana. Una de les presentacions del geni creador d’Apple li serveix d’excusa argumental per a iTime : s’anuncia l’existència d’una aplicació revolucionària que permet viatjar en el temps.

Una altra proposta destacada serà l’espectacle “ENFILA S.A.” de la Cia. Estampades, que es farà dissabte 28 de maig a ¾ de 10 del vespre a l’antic solar de la fàbrica Bertrand i Serra. Es tracta d’un espectacle de circ inspirat en la història de les fàbriques tèxtils catalanes que es va presentar a Girona en el darrer Festival temporada Alta. Enfila SA es la història de dues dones dels anys cinquanta que treballen en una fàbrica tèxtil. Entre fils i bobines, i amb el soroll i la olor de les màquines, hi creixen, hi treballen, hi teixeixen les seves històries de vida.

Altres actes destacats dins la programació dels mesos de primavera serà l'habitual espectacle mensual de la Programació de Xarxa que portarà a Sant Fruitós el nou espectacle de Cia. Teatre Mòbil "Tot plegat", el diumenge 17 d'abril a les 6 de la tarda al Teatre Casal Cultura. I també la presentació d’un nou conte de la Col.lecció de Sala i Ricardis, que enguany avança els terminis i es presentarà el divendres 22 d’abril, just el dia abans de la Diada de Sant Jordi.

Les entrades pels espectacles de la programació ja estan a la venda a Internet ( www.kursaal.cat ). També es podran adquirir als llocs habituals a Sant Fruitós (Area de Cultura i Nexe) i a Manresa (Teatre Kursaal) a partir de dilluns dilluns vinent 21 de març: Maïa Vidal (8 € anticipada), Peyu (12 € anticipada).

Imatges relacionades