Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona esportiva del camp de futbol es convertirà en un espai més modern, funcional i accessible

Amb les obres a realitzar els esportistes gaudiran d’unes instal·lacions més adequades i que tripliquen el seu espai

L’edifici de l’equipament que actualment allotja el bar i altres funcions es redistribuirà i s’hi ubicaran 3 despatxos, un magatzem, un gimnàs amb sala de màquines, la infermeria, la consergeria, una sala de juntes i una sala audiovisual. Aquesta millora comportarà eliminar els actuals barracons de l’escola de futbol per tal d’ubicar-los en aquest nou edifici. L’edifici que ocupen els vestidors es repintarà la façana per tal de millorar-ne la imatge conjunta.

El nou bar del camp de futbol s’aixecarà a la zona on actualment hi ha el berenador amb taules, cadires i zona de pícnic. En aquest nou espai s’hi construirà un bar amb terrassa exterior on es podrà accedir des de dins del recinte esportiu i des de l’exterior, fora de l’horari del camp de futbol. En aquest espai també s’hi construirà una zona de jocs infantils.

Pel què fa a les millores d’accessibilitat es construirà un nou accés adaptat al camp de manera que el trànsit d’ usuaris sigui pel passadís existent entre el camp de futbol i el camp de futbol 7.

Pel què fa a l’exterior del recinte, s’urbanitzarà el camí que connecta el Camí Torrent Fonteta amb la part inferior que dóna al camp de futbol i també el camí lateral al camp de futbol 7. A la pista exterior pavimentada, s’hi construirà una graderia i a l’antiga zona de petanca s’hi farà mig camp de bàsquet pavimentat.

Aquestes millores s’executaran per fases i s’iniciaran durant el 2018. El cost total de les obres és d’uns 360.000€ aproximadament.

Imatges relacionades