Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament acull la recepció oficial del Campionat de Catalunya de seleccions provincials de voleibol

Aquest dimarts al migdia l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha acollit la recepció oficial del Campionat de Catalunya de seleccions provincials de voleibol que s'està celebrant des d'avui i fins al dijous 14 d'abril al municipi.

Durant la recepció, l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñán i Claret, ha destacat la importància que té pel municipi que un esdeveniment esportiu d'aquesta magnitud es celebri a Sant Fruitós de Bages, ja que porta vida al poble i alhora projecta el municipi cap a l'exterior.

Per la seva banda, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ha agraït les facilitats que en tot moment ha posat el municipi per a l'organització i ha destacat que, tot i que Sant Fruitós de Bages no és un municipi de grans dimensions, van tenir molt clar que era un municipi capaç d'acollir un esdeveniment d'aquesta magnitud.

El president de l'ASFE, Xavi Navarro, també s'ha mostrat molt satisfet de l'arribada d'aquest campionat a Sant Fruitós de Bages, ja que dona més valor a aquest esport que cada cop té més jugadores al municipi.

Per la seva banda el regidor d'esports David Ruiz ha destacat que, a banda de ser un important esdeveniment esportiu, també s'han impulsat iniciatives solidàries al seu entorn, com la recollida de calçat esportiu per Uganda, que li donen un plus afegit.

L'acte, que ha comptat amb la presència de diversos regidors del consistori i membres de l'ASFE, ha finalitzat amb un brindis conjunt.

El campionat se celebra el dimarts 12 d'abril (categoria infantil), el dimecres 13 d'abril (categoria cadet) i fins al dijous 14 d'abril (categoria juvenil), des de 2/4 de 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, al pavelló municipal d'esports.

Els partits també es poden seguir en línia AQUÍ