Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament adjudica el servei de recollida i custòdia d'animals, que inclou també la gestió de les instal·lacions municipals d'acollida temporal

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha adjudicat el servei de recollida, acollida i assistència d'animals domèstics que es trobin abandonats o perduts a la via pública.

Aquest servei, que no ha deixat de prestar-se en cap moment, ara s'ha adjudicat de forma íntegra a una única entitat, incloent-hi des de la recollida de l'animal, fins al seu retorn a les persones propietàries o la seva entrega en adopció.

La gestió dels animals domèstics abandonats o perduts (gats, gossos i fures) és potestat dels ajuntaments i a Sant Fruitós de Bages s'ha adjudicat a l'Associació per a la defensa dels Animals d'Osona, per un període de dos anys.

Aquesta associació s'encarregarà dels serveis de recollida, dipòsit, custòdia, control sanitari dels animals i també de la gestió de les adopcions, per tal de garantir que els animals estiguin a les instal·lacions d'acollida temporal el mínim temps possible. Alhora també gestionarà l’estada dels animals a les instal·lacions municipals quan sigui necessari.

L'Associació també prestarà el servei d'assessorament pel que fa a les condicions de tinença de gossos domèstics, maltractaments, ... que puguin ocorre al municipi.

Recordem que en cas de trobar un animal perdut o abandonat a la via pública, cal activar aquest servei a través d'una trucada a la Policia Local al 93 878 64 64  o al 696 99 77 26, qui activaran el servei.