Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament apropa l'òpera a la ciutadania amb una sortida per gaudir amb "Il trittico" de Puccini

La sortida serà el divendres 9 de desembre al gran teatre del Liceu de Barcelona.

El divendres 9 de desembre l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat una sortida al gran teatre del Liceu de Barcelona per gaudir de l'espectacle "Il trittico" de Puccini, on actua la mezzosoprano santfruitosenca Mireia Pintó en els papers de la Frugola, la germana zeladora i la Ciesca.

Aquesta òpera és la fusió en un sol acte que va fer Puccini de tres òperes independents: un thriller del Sena (Il tabarro), el patiment, la mort i la glorificació d'una mare-monja a qui han pres el fill (Suor Angelica) i una sàtira que parla amb humor d'un testament i la suplantació del difunt per canviar-lo (Gianni Schicchi). En lloc d'intentar i no aconseguir retratar el món sencer en una llarga òpera, similar a una novel·la èpica, dóna importància a tres esdeveniments històrics, units en una peça de música, que busca transmetre amb intensitat cada matís d'emoció humana: des de la implacable fredor del cor a la passió ardent, passant per l'avarícia, la picardia o la paròdia.

La sortida des de Sant Fruitós de Bages serà a les 5 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras i s'arribarà en autobús a Barcelona per gaudir de l'òpera que comença a les 7 de la tarda i té una durada de 3 hores i 15 minuts.

El preu per assistir-hi, que inclou el trajecte en autobús d'anada i tornada i l'entrada a platea, és de 95 € per persona.

Les persones interessades a reservar la seva plaça poden fer-ho fins al 22 de novembre a l'Àrea de Cultura de l'ajuntament (c. Padró) mitjançant pagament amb targeta de crèdit. Les places són limitades.