Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament aprova definitivament el projecte constructiu per a l’execució d’una via ciclista entre el nucli de Sant Fruitós de Bages i Torroella de Baix

El tram també preveu l’entroncament amb un ramal que enllaçarà amb Navarcles, passant pel Pont Vell, sobre el Llobregat

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat aquest dilluns de forma definitiva el projecte constructiu d’una via ciclista que anirà del nucli del municipi fins a Torroella de Baix. Aquesta nova infraestructura transcorrerà en paral·lel a l'N-141c en la major part del seu recorregut.

Aquest projecte preveu un ramal de connexió amb el municipi veí de Navarcles i amb Sant Benet de Bages, passant per la Fàbrica vermella i el Pont Vell.

Aquesta via ciclista serà per a vehicles no motoritzats (bicicletes, patins i patinets) i permetrà que els veïns i veïnes del barri de Torroella de Baix puguin tenir una nova de via de comunicació amb el nucli.

El pressupost d’execució de la via entre el nucli i el barri de Torroella de Baix és de 800.472 € i el tram de la via paral·lela a la carretera de Sant Benet de Bages és de 537.066 €. Aquest pressupostos incorporen el cost de les expropiacions.