Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament aprova el procediment de contractació del servei de recollida de deixalles i neteja de la via pública

Les empreses poden presentar ofertes fins al 3 de juny.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat el procediment de contractació del servei de recollida de deixalles i neteja de la via pública.

Aquesta contractació és una de les més destacades del municipi, tant per la importància del servei que presta com per l'import que suposa per l’erari municipal.

Concretament, el servei que es posa a concurs públic és el de recollida i transport de residus sòlids, la neteja de la via pública, el subministrament dels contenidors, i els seus corresponents equips de lectura de targetes, i com a novetat, un servei d'inspecció i control del contracte del servei.

Aquesta novetat suposa que el servei serà sotmès a una inspecció i control de qualitat que, de forma mensual, auditarà que l'empresa contractada presta els serveis amb el grau més gran de qualitat possible. S’establirà un control d'efectivitat, controlant tant la presència i composició dels equips, com la prestació efectiva del servei. Els resultats d'aquests controls s'analitzaran mensualment i tindran una repercussió directa en la facturació mensual.

Aquesta licitació contempla un període de vigència de tres anys, prorrogables a cinc. En total, si s'executen els cinc anys de vigència, el preu de la licitació serà de 6.378.000 €.

Des d'avui i fins al pròxim 3 de juny, les empreses interessades poden presentar les seves ofertes a: https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/300123905