Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament busca un projecte d'emprenedoria per gestionar el bar de les piscines municipals

Els i les joves interessats poden presentar la seva iniciativa fins al 18 d'abril.

El bar de les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages serà gestionat, a partir d'aquest estiu, per un projecte d'una persona jove emprenedora.

El consistori ha impulsat per aquesta temporada aquest nou model de gestió del bar per tal de, per una banda, donar oportunitats al jovent en la seva inserció al món laboral, i per l'altra per a poder desenvolupar noves propostes en aquest equipament lúdic i esportiu.

Les persones interessades en aquest projecte han de ser menors de 35 anys i han de presentar a l'Ajuntament una memòria explicant la seva iniciativa abans del dilluns 18 d'abril.

En la proposta els i les aspirants han d'explicar en què consistirà la dinamització que es farà del bar, quins recursos humans i tècnics s'empraran i fer-ne una valoració econòmica.

Per tal de donar un impuls al projecte, l'Ajuntament destinarà un màxim de 6.000 € a la iniciativa per tal de comprar la maquinària i mobiliari que es consideri necessari.

El projecte guanyador rebrà l'acompanyament necessari per part del consistori.

La temporada d'obertura de les piscines municipals és del 17 de juny a l'11 de setembre de 2022 en horari d'11 del matí a 8 del vespre, amb la possibilitat d'ampliar-lo si es considera necessari. El projecte també podrà desenvolupar-se durant l'estiu 2023.

El projecte guanyador tindrà com a font exclusiva d'ingressos la recaptació que generi el bar.

Les persones interessades a presentar un projecte poden consultar les bases AQUÍ