Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament comprarà l'Edifici de les Monges i el destinarà a ús públic

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha arribat a un acord amb la propietat de l’edifici, la Mínima Congregació de Serventes del Sagrat Cor de Jesús, per tal de comprar-lo i poder convertir-lo en un equipament públic per a l’ús dels santfruitosencs.

El cost total de l’operació serà de 385.000€ i permetrà que l’Ajuntament tingui la titularitat de l’edifici on actualment hi ha l’escola de música municipal i també adquirirà els terrenys adjacents.

El consistori considera que aquest immoble, per la seva tipologia, pot admetre usos molts diferents d’equipament públic i és principalment per aquest motiu que es procedeix a la compra.

Recordem que l’any 2012 el consistori va signar un conveni amb la propietat de l’immoble on es regulava que durant 7 anys l’Ajuntament podia fer ús de l’immoble per a usos relacionats amb l’ensenyament i la cultura a canvi de fer-ne el manteniment anual i realitzar les obres d'adequació de la planta baixa per poder-la destinar a l’escola de música i arts municipal.

Amb aquesta compra Sant Fruitós de Bages adquireix també un edifici emblemàtic i amb una càrrega sentimental i històrica important per a moltes famílies del poble