Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament contracta personal d’administració, de neteja i de brigada, en el marc els Plans d'Ocupació 2022

Les sol·licituds es poden presentar fins al 9 d’abril.

En el marc de la convocatòria dels plans d'ocupació 2022, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix tres nous llocs de treball, una plaça d'oficial de segona de brigada, una de netejador o netejadora i una tercera d’auxiliar administratiu o administrativa.

Aquesta contractació, emmarcada dins els Plans Locals d’Ocupació de la Diputació de Barcelona, ofereix un contracte laboral a jornada completa per un període de set mesos per a persones majors de setze anys que estiguin a l'atur o desocupades i que no hagin participat en la convocatòria de l'any 2021.

La previsió és que aquestes persones s'incorporin durant el mes de maig.

Els interessats en presentar-se a la convocatòria han de presentar la sol·licitud de forma presencial o telemàtica a l'Ajuntament, adjuntant la següent documentació:

- Document acreditatiu de la identitat (DNI/NIE/passaport).

- Currículum vitae actualitzat que haurà de contenir totes les dades que es desitgi fer constar per ser valorades pel tribunal qualificador.

- Acreditació d'estar a l'atur i inscrit/a com a Demandant d'Ocupació No Ocupat (DONO).

- Informe de la vida laboral actualitzat 2022.

- Acreditació de la titulació acadèmica i/o altres formacions complementàries realitzades relacionades amb el lloc de treball, si s’escau.

- Documentació acreditativa de criteris socioeconòmics i familiars, si s'escau.

- Llibre de família, si s'escau (en cas de tenir fills menors a càrrec).

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 9 d’abril

Les bases de la convocatòria es poden consultar a https://www.santfruitos.cat/seu-electronica/informacio-oficial/convocatories-de-personal/plans-locals-docupacio-2022