Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages acosta l'administració pública als estudiants de l'EPSEM-UPC de Manresa

El secretari municipal ha ofert la ponència "l'enginyeria a l'administració pública".

En el marc de l'espai Tecno Àgora de l'UPC- EPSEM de Manresa, el secretari de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Josep González Ballesteros, ha ofert aquest dimecres al migdia una ponència que sota el títol "L'enginyeria a l'administració pública" ha ofert als estudiants una visió global sobre aquesta sortida professional.

Durant la conferència s'ha parlat sobre el rol i les funcions de l'enginyeria en l'administració, com és l'accés a aquesta opció laboral així com s'han exposat les diferents funcions dels enginyers i enginyeres en aquest àmbit. Tot plegat amb l'objectiu d'acostar l'administració pública a l'alumnat per tal que la tingui en compte com a una possible sortida professional.

Des de l’àrea de promoció econòmica, en l’àmbit de l’ocupació, encapçalada per la regidora Carme Cruz, s’ha treballat per organitzar aquesta conferència amb el doble objectiu de donar a conèixer l’oferta pública d’ocupació de l’Ajuntament i el d’acostar l’administració als estudiants.

Aquesta ponència forma part del Tecno Àgora, un espai d'aquest centre universitari, orientat a l'alumnat i obert a tota la comunitat educativa on setmanalment s'ofereixen ponències, xerrades o tallers.