Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ajuntament de Sant Fruitós de Bages agraeix la col·laboració entre la ciutadania i les autoritats, durant el desallotjament de les piscines municipals

L’incendi que va iniciar-se aquest dimarts prop de les piscines municipals, va obligar a desallotjar més de 300 persones de les piscines municipals. El desallotjament de la piscina es va realitzar de forma ràpida i ordenada gràcies a la col·laboració dels ciutadans i del treball de la policia local, els mossos d’esquadra, el SEM i el personal que treballa a les instal·lacions.

Des de l’ajuntament es vol donar les gràcies a tothom que en aquell moment va col·laborar perquè aquesta situació es desenvolupés de forma ordenada i efectiva.
Recordem que l’incendi va començar pels volts de les 5 de la tarda en una zona de vegetació entre les piscines municipals i les Brucardes. Els efectius dels bombers van desplaçar-hi 8 dotacions terrestres i dues aèries i van treballar conjuntament amb la policia local, els mossos d’esquadra i els ADF Pla de Bages. A quarts de 7 de la tarda l’incendi es va donar per estabilitzat.

L’incendi ha cremat 4.200 m2 de camps i sota bosc i a hores d’ara encara se’n desconeixen les causes.