Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages amplia les mesures fiscals per tal d'ajudar davant la crisi econòmica produïda pel Coronavirus

Les noves mesures adoptades apliquen bonificacions en les taxes de gestió de residus comercials i de guals ubicats en els polígons industrials

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages amplia les mesures fiscals pel comerç i les empreses del municipi per tal d'ajudar a fer front a l'actual situació econòmica.

La primera de les noves mesures és una bonificació del 25% en la tarifa de la taxa de gestió de residus comercials per l'any 2021. Aquesta bonificació s'aplicarà a tots els establiments del municipi excepte aquells que la seva activitat comercial sigui d’alimentació o de productes farmacèutics. Recordem que l'Ajuntament ja va anunciar que, pel que fa a aquesta taxa per l'exercici 2020, els comerços amb cobrament domiciliat se'ls cobrarà el segon pagament l'1 de desembre de 2020 i els qui no tinguin domiciliat el pagament, el podran realitzar entre l'1 de juliol i l'1 d'octubre.

Pel que fa a la taxa de guals industrials, s'ha acordat que les empreses situades als polígons industrials del municipi gaudiran de l’exempció de pagar aquesta taxa durant l'exercici 2021. 

Amb aquestes mesures, i les ja anunciades anteriorment, el consistori vol ajudar a veïns, famílies, comerços i empreses del municipi a fer front a la difícil situació econòmica generada per la Covid-19.

Paral·lelament s’està ultimant la proposta global de mesures que contindrà el Pla de Reactivació Econòmica de Sant Fruitós de Bages, i que tindrà com a objectiu ajudar a les persones i al teixit comercial i empresarial de forma important.