Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aposta per continuar oferint tallers i activitats als i les joves del municipi readaptant-los al format virtual

L’alumnat d'ESO de l'institut Gerbert d'Aurillac i de l'escola Paidos participen de les diferents activitats des de l'aula amb connexions en línia amb diferents experts.

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages continua col·laborant amb els centres educatius del municipi, però enguany amb més format virtual. L'Annexe, el servei d'informació i assessorament pels centres de secundària del municipi, ha començat a realitzar diferents activitats amb l’alumnat de secundària del municipi apostant per les noves tecnologies com a alternativa a causa de la situació actual.


En aquest sentit, s'ha creat un espai virtual al nou equipament juvenil des d'on els professionals que imparteixen els diferents tallers i activitats poden connectar-se i entrar virtualment a l'aula.
L’alumnat ja ha participat en els tallers d'Internet Segura a càrrec de la unitat de relacions a la comunitat dels Mossos d'Esquadra i també en el programa FilpArt on han pogut connectar en directe amb l'actor Jordi Martínez. Estan programats properament altres tallers de violència masclista, xarxes socials, tècniques d'estudi, de bullying i de ciberbullying entre d’altres.
A banda de les activitats virtualitzades, en altres tallers s'ha prioritzat la presencialitat, sempre mantenint els grups bombolla, com per exemple en els tallers d’habilitats socials, sexualitats i també en les visites al nou equipament juvenil.


Recordem que des de l'any 2006, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aposta per dur a terme el Programa PIDCES (Punt d'Informació i Dinamització als Centres d'Ensenyament Secundari), que al municipi funciona sota el nom d'Annexe. Aquesta iniciativa està desenvolupada per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament amb el suport de l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General de Joventut i la col·laboració de l'Institut Gerbert d'Aurillac i l'Escola Paidos.