Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages apropa el teatre als nens i nenes del municipi en el marc del Dia Universal dels Drets dels Infants

Imatge promocional
Imatge promocional

Amb motiu de la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants, que es commemora el pròxim 20 de novembre, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat representacions teatrals per a totes les escoles del municipi.

Al llarg de la setmana del 16 al 20 de novembre, els alumnes de les escoles Monsenyor Gibert, Pla del Puig, Paidos i de la llar d'infants Les Oliveres podran gaudir d'una representació teatral de petit format amb els seus companys i companyes.

La peça teatral per als alumnes d'educació infantil i primer cicle d'educació primària, serà el conte musical "La Berta sense por" a càrrec de l'actriu Sílvia Blavia de la companyia Teatrem.

Als nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior, l'artista Joel Grau els representarà una selecció de contes on es treballa entorn del respecte, la igualtat i l'empoderament.

Finalment, pels infants de 0 a 3 anys s'ha preparat una representació visual de la mà de l'actiu Emma Cachón de Teatrem.

Tot i l'actual situació sanitària, el consistori no ha volgut privar els nens i nenes de celebrar aquesta jornada i s'han programat espectacles de petit format on tan sols hi participen un o dos actors o actrius i totes les funcions es representaran en espais a l'aire lliure i amb totes les mesures d'higiene i prevenció necessàries. En aquest sentit els alumnes gaudiran de l'espectacle a les pistes esportives dels seus respectius recintes educatius.