Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages assoleix acords per instal·lar cartelleres d'informació turística al Mas de Sant Iscle i a l'Aeròdrom Barcelona-Bages

En total s’instal·laran dues cartelleres, una a cada espai, i estaran destinades a oferir informació turística d’interès per als visitants.

Per tal de desenvolupar actuacions per promoure el turisme al municipi i havent valorat dos espais com l’Aeròdrom Barcelona – Bages i el Mas de Sant Iscle, punts d’atracció de turistes referents, l’Ajuntament ha arribat a un acord tant amb l’empresa Airpirineus S.L. com amb Mas Sant Iscle SAT per poder-hi instal·lar aquestes cartelleres. Les cartelleres tindran una estructura de fusta amb vidre a cara i cara de la mateixa.

Segons l’acord, l’Ajuntament serà l’encarregat dels costos de la instal·lació i del manteniment mentre que les empreses corresponents, i titulars de les propietats on s’instal·laran, es comprometen a vetllar perquè estiguin en bones condicions, podent utilitzar una de les cares per publicar aquella informació d’interès pel visitant.

Aquests acords s’emmarquen en les actuacions que s’estan duent a terme des de l’Ajuntament per tal d’impulsar el desenvolupament turístic del territori. Segons aquestes dues cessions en comodat que s’han firmat, el contracte serà d’un any i es podrà prorrogar anualment.