Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages celebrarà la sessió constitutiva de la corporació municipal aquest dissabte 17 de juny a les 12 del migdia

La sessió es retransmetrà en directe en format audiovisual i es podrà seguir des de casa o des del Teatre Casal Cultural.

La sala de plens de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages serà l'escenari aquest dissabte 17 de juny, a les 12 del migdia, de la sessió constitutiva de la corporació municipal on prendran possessió els 13 regidors electes i s'escollirà, en una única votació, el futur alcalde.

Per tal tothom qui ho desitgi pugui seguir la sessió, es retransmetrà en directe en format audiovisual a través del canal de YouTube

Paral·lelament, també s'obrirà a tots els veïns i veïnes el Teatre Casal Cultural per tal que si ho desitgen puguin seguir aquesta retransmissió en pantalla de grans dimensions. Les portes del teatre s'obriran a 2/4 de 12 del migdia i no és necessari reservar entrada prèviament. L'aforament al recinte és limitat i un cop completat no es podrà accedir al teatre.