Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages crea una borsa d'habitatges turístics al municipi

El consistori santfruitosenc ha aprovat la creació d’aquest nou servei municipal per tal d’aprofitar les potencialitats turístiques del municipi i alhora donar resposta a una creixent demanda d’oferta de places per part de visitants al municipi.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat la creació d’una borsa interna d’habitatges d’ús turístic al municipi per tal d’oferir una modalitat d’allotjament que actualment no troben els visitants que s’acosten al poble.

Sant Fruitós de Bages té un gran potencial de desenvolupament degut a la seva situació estratègica dins la comarca del Bages i la seva dinàmica i diversa activitat cultural, turística, esportiva, empresarial i comercial. A banda, té un important patrimoni arquitectònic i paisatgístic, començant pel Monestir de Sant Benet de Bages i continuant per l’església parroquial, la Sèquia o el Cobert de la Màquina de Batre, que atrauen un gran nombre de visitants.

En aquest sentit, la oferta d’allotjament no cobreix les demandes dels visitants i aquests han de desplaçar-se per tal de poder pernoctar. És per aquest motiu que el consistori ha creat una borsa interna d’habitatges turístics per tal de regular l’activitat i alhora assegurar que s’ofereixi un bon servei al visitant.

Els habitatges d’ús turístic són immobles cedits pels seus propietaris als visitants a canvi d’una contraprestació econòmica, per a una estada temporal. Per tal de fer créixer aquesta borsa, l’Ajuntament facilitarà alguns tràmits burocràtics a les persones interessades en formar-ne part i promocionarà el seu habitatge a través dels diferents canals de difusió del consistori per tal de fer-los més visibles als interessats.

Si esteu interessats en posar el vostre immoble a la borsa d’habitatges turístics de Sant Fruitós de Bages podeu dirigir-vos a l’Ajuntament i us informaran dels diferents tràmits a seguir.

Arxius Adjunts