Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages crea una web per a consultar tots els establiments oberts al municipi

Aquest dijous ha entrat en funcionament una nova web per tal que la ciutadania pugui consultar en un sol clic tots els establiments que estan oberts al municipi.

Aquesta plataforma facilita als usuaris el tipus d'establiment, l'horari d'obertura, la seva ubicació mitjançant GPS i altres detalls com el telèfon o la pàgina web de l'establiment.

Com a complement afegit l'aplicatiu permet filtrar els establiments diferenciant aquells que realitzen repartiment a domicili.

Des del consistori s'han introduït aquells comerços dels quals es té constància que es troben oberts. En aquest sentit hi ha disponible un formulari on els establiments que no constin al llistat poden introduir les seves dades per tal de registar-se o afegir o modificar dades del seu establiment. Un cop validada la informació apareixerà disponible a la web.

Aquesta nova eina està disponible a través de la portada de la web municipal i de la APP mòbil del consistori a través de la icona COMERÇ OBERT. Per tal que funcioni a l’aplicació mòbil cal actualitzar l’aplicació de l’Ajuntament o en alguns casos descarregar-la de nou.

Amb aquesta nova eina l'Ajuntament vol facilitar als ciutadans el fet de saber on pot trobar els productes que necessita i facilitar-los la sortida de casa i alhora donar visibilitat al comerç local que és obert.

POT CONSULTAR LA WEB AQUÍ