Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages dóna suport econòmic a totes les entitats del municipi que ho sol·liciten

Les associacions, entitats o col·lectius poden presentar un projecte per tal d'accedir a una subvenció econòmica sempre que treballin en benefici o per a la promoció del municipi.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat per aquest 2024 un pressupost de 190.500 € per a donar suport econòmic a un total de 55 entitats del municipi.

Aquest suport econòmic esdevé sovint imprescindible per tal que les entitats o associacions puguin portar a terme les seves iniciatives, unes accions que enriqueixen el municipi ja sigui en l'àmbit cultural, esportiu, d'oci, en promoció del territori o en altres àmbits i que siguin d’interès públic local.

Arran de la plataforma que s'ha engegat per tal que el consistori deixi de subvencionar a l’entitat Societat de Caçadors, des de l'Ajuntament es vol posar de manifest que totes les entitats del municipi que presenten un projecte que sigui en benefici del municipi i compleixi les normatives vigents del sector, poden rebre una subvenció nominativa, en igualtat de condicions.

Recordem que en el gran gruix de subvencions que s'atorguen, les entitats han de justificar que les despeses anuals que han tingut, són del doble de l'import de la subvenció que se'ls ha atorgat.